Ezért érdemes regisztrálnod a Klímaszerelő Műhelybe

Klímaszerelő vagy? Akkor ezt az oldalt neked találtuk ki!

A tartalmakat és szolgáltatásokat egy gyors és ingyenes regisztráció után tudod elérni. Érdemes regisztrálni, mert:

  • a zártkörű felületen hétről hétre új, hasznos és érdekes szakmai cikkeket publikálunk, amit csak regisztrációval érhetsz el,
  • szakemberkeresőt üzemeltetünk, amiben szerepelhetsz, és új ügyfeleket szerezhetsz,
  • és ha szeretnéd, te magad is posztolhatsz a potenciális ügyfeleknek szóló blogunkban, megcsillantva hozzáértésedet és szaktudásodat.

Mindezt ingyen megteheted, a regisztráció, a felületek használata és a keresőben való megjelenés most és később is ingyenes.

Csatlakozz most! Kattints ide, egy perc a regisztráció!


A fenti menüsorban megtalálható témákban - Klímatechnika, Szerelés, Ügyfelek, Üzlet - rendszeresen írunk olyan cikkeket, melyek hasznosak lehetnek a munkádban. Egyet-egyet megnézhetsz a menüpontokra kattintva, de az összeshez hozzáférhetsz a regisztráció után. Klímaszerelők, üzleti tanácsadók, marketing szakértők bevonásával igyekszünk olyan tartalmakat készíteni, melyek a segtségedre lehetnek abban, hogy több pénzt keress, kevesebb munkával. Regisztrálj!


A klímaszerelo.hu nem titkoltan egy nagy adatbázis és keresőfelület, ahol lakossági és ipari ügyfelek megtalálhatják azt a klímaszerelőt, akit szívesen megbíznának egy munkával. Nem tucat-ajánlatkérést fogsz ezen a keresőn keresztül kapni, amire még húszan pályáznak, hanem egyedi megkeresést. Érdemes benne legyél, hiszen így az ügyfelek besétálhatnak hozzád. Ha túl sok munkád van, akkor ideiglenesen fel is függesztheted a jelenléted a keresőben. Regisztrálj!


Ha lehet, kollégáidnak is add tovább ezt a lehetőséget, küldd el nekik a weboldal linkjét. Ne tarts attól, hogy a "konkurensek" megjelenése számodra kevesebb üzletet fog jelenteni, a cél az, hogy az ügyfelek ide szokjanak, minél többen. Ha terjeszted a hírét, a szakmának és magadnak is segítesz! Regisztrálj!


A külső, megrendelői oldalakon a www.klimaszerelo.hu címen láthatod, hogy rengeteg cikket írunk, amelyek mind a megrendelőknek segítenek abban, hogy felkészültebben vágjanak bele a klimatizálásba. Ez neked is hasznos, hiszen kevesebb időt kell az ő felkészítésükre, az esetleges kifogások kezelésére vagy betanításra fordítanod. Oszd meg az oldal linkjét a Facebook profilodon és mondd el, hogy te már jelen vagy itt. De előtte, regisztrálj!


Ha találsz egy visszatérő problémát, akkor oszd meg velünk, hogy írhassunk róla, vagy írj cikket, ami a neved alatt jelenik meg a portálon. Ha több cikket publikálsz, akkor előbb-utóbb az olvasók a téma szakértőjének fognak látni és kifejezetten téged fognak megkeresni egy-egy nagyobb feladattal. Ha van ilyen témád, akkor írj nekünk és megbeszéljük a részleteket. Regisztrálj a Műhelybe és nézz körül!


A Klímaszerelő Műhely tagság ingyenes és ingyenes is marad. A regisztrációval nincs vesztenivalód, ellenben sokat nyerhetsz, leginkább új megbízásokat, tudást és lehetőségeket. Fejleszd a vállalkozásod és teremts magadnak lehetőséget a több pihenésre. Ezt kínáljuk neked itt a Műhelyben. Regisztrálj be!